Schoolgids

Ieder jaar geven wij een schoolgids uit. Deze gids bevat praktische informatie over onze Beatrixschool. U kunt de volledige schoolgids hier downloaden. Ontvangt u van de schoolgids liever een papieren versie, neem dan contact met ons op (zie ’Onze school - Contact’).

In de schoolgids stellen wij ons aan u voor. U leest over de manier van werken, de sfeer in de school en wat de leerlingen leren. Deze gids geeft aan waar de school voor staat, wat u als ouder(s)/verzorger(s) van onze school mag verwachten, waar u onze school op kunt aanspreken en wat onze school voor uw kind kan betekenen. Kortom, deze gids stelt u als ouders in staat om na te gaan of onze school de beste keus is voor uw kind.

Naast deze digitale schoolgids ontvangen alle ouders onze jaarkalender. Deze geeft een overzicht van alle belangrijke gebeurtenissen en activiteiten. Daarnaast geeft de jaarkalender praktische informatie die u graag direct bij de hand hebt.

Hoewel de schoolgids heel veel informatie geeft, staat niet alles er in. De gids moet tenslotte goed leesbaar zijn.

U bladert door de schoolgids door op de linkjes van de inhoudsopgave te klikken. Wij hopen dat onze gids u voldoende informatie geeft. Hebt u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord. 

Elke 4 jaar stelt de school een schoolplan op. Het schoolplan 2015-2019 "Samen Scholen" kunt u hier lezen

Inhoudsopgave

1. Uitgangspunten en visie

2. Het onderwijs

3. De zorg voor leerlingen

4. De ouders

5. Wettelijke regels en afspraken  

6. Jeugdgezondheidszorg

7. Diversen   

8. Personeel, bestuur en raden